Tävlingsträning i Önsjön 17 juli

Det var 8 tappra och glada triathleter som slöt upp vid Önsjön för att trotsa vattentemperaturen och mäta sina krafter i backarna kring Kännåsen igår. Regnet höll sig borta under hela loppet och det var fina förhållanden, nästan helt vindstilla och inte för varmt. Vattnet var definitivt inte för varmt…

Men det är ju bara den late som fryser?
bild

Tack vare artikeln i 100% Östersund så kom det några nya ansikten vilket var jätteroligt! Enda missen i tidningen var att man glömt att skriva upp starttiden, så sprid ordet om att det är Start 18:30 som gäller. Helt nybörjare, proffs eller bara nyfiken? Gammal som ung? Har du en kompis som är nyfiken på vad triathlon är? Då är det bara att dyka upp. Förutom att det är roligt så är det ju ett jättebra träningspass som är svårt att åstadkomma på egen hand. Man får såklart stå och titta på också om man inte vill vara med och köra första gången.

Debutanten Emma tvekar lite inför simningen… Vad har jag gett mig in på? Men det gick ju strålande!

bild (1)

För första gången denna sommar hade deltagarna lyxen att få tidtagning på de olika delmomenten samt växlingstider! Mycket bra jobbat av Hanna, Hans och Kerry.

Resultat:

Resultat Önsjön 2013-07-17

Bra jobbat allesammans!
Nästa onsdag 24/7, kl 18:30 är det dags igen.

Alla intresserade är välkomna att vara med!

Bilder: Hanna     Text: Ann-Mari

Kommentera