Träningstävling i Önsjön 24 juli

En vecka efter senaste träningstävlingen var det dags igen. Fast under den gångna veckan har sommaren gjort intåg och Önsjöns vattentemperatur har gått från knappt uthärdlig till mycket behaglig!


bild (2)
bild

Den här gången var vi ännu fler på plats för att mäta krafterna jämfört med förra veckan. Riktigt roligt!
Nya deltagare var bland annat Hannes, Lars och Anne.

bild (1)

Hannes satte alla andra på plats med dagens snabbaste tid närmast följd av André och Lars! Vilken talang!
Anne som aldrig testat på ett triathlon tidigare var bara på ett kort besök här i stan och tog tillfället i akt att testa på det här med triathlon. Hon lånade ihop en mountain bike (första gången någonsin i spd-skor!), en hjälm, en baddräkt och en våtdräkt. Loppet flöt på fint och det var en mycket stolt tjej som passerade mållinjen efter 3 avklarade grenar. Svårare än så är det ju faktiskt inte och alla kan prova på! Anne sa efter loppet att hon var väldigt imponerad av stämningen längs banan, hur alla hejade på alla och inte minst den fantastiskt fina miljön som tävlingsträningen körs i.

Ett annat glatt ansikte som fanns på startlinjen var Emma Graafs. ÖSDTRI fick äran av att mäta sina krafter med den regerande svenska mästarinnan på Långdistans. En krånglande fot gjorde att Emma valde att avstå från löpningen men att simma och cykla gick ju finfint.

Hanna och Erik skötte tidtagningen för dagen med den äran.

Resultat:
bild (3)

Bra jobbat alla triathleter, åskådare och Hanna och Erik!

Bilder: Hanna
Text: Ann-Mari

 

 

No comments yet.

Kommentera